Podium Vlieland, festival overzicht en archief

Overzicht en archief van actuele en voorgaande festivals.

http://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/idfa_logo_aangepast.jpg

IDFA@Vlieland 4de editie

International Documentary Film Festival Amsterdam

Na de eerste drie succesvolle edities van 2008, 2009 en 2010 , strijkt IDFA wederom neer op Vlieland. In de weekenden 2 t/m 4 en 9 t/m 11 december verwelkomt Podium Vlieland een selectie uitzonderlijke documentaires uit het veelzijdige programma van IDFA.

Lees verder »

Comedyweekend

Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden en Podium Vlieland presenteren:  

Comedyweekend

Vrijdag 4 t/m zondag 6 november, Vlieland

Drie dagen, twee cabaretiers, één eiland

 

Lees verder »
http://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/idfa_logo_aangepast.jpg

IDFA OP Vlieland 3e editie!

International Documentary Film Festival Amsterdam

Na de eerste twee succesvolle edities van 2008 en 2009 , strijkt IDFA wederom neer op Vlieland. In de weekenden 3 t/m 5 en 10 t/m 12 december verwelkomt Podium Vlieland een selectie uitzonderlijke documentaires uit het veelzijdige programma van IDFA.

Lees verder »
http://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/britannia-rules-1.gif

Britannia rules!

Noordelijk Film Festival, Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden en Podium Vlieland presenteren

Beleef het Noordelijk Film Festival een dag en een nacht aan de andere kant van Het Kanaal

Droge humor, harde misdaad, schrijnende armoede, meeslepend voetbal, dat moet een Engelse film zijn. Onder de noemer ‘Britannia rules!’ selecteerden de Leeuwarder Courant en het Dagblad van het Noorden speciaal voor het Noordelijk Film Festival de beste Britse films van de afgelopen jaren. Festivalbezoekers kunnen kiezen uit drie verschillende programma’s van vijf films, inclusief een hotelovernachting en een fiets.

Donderdag 11 t/m zondag 14 november, Vlieland

Lees verder »

De spannendste films uit het Hoge Noorden, 2e editie

Festivalweekend Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden

Terug op veler verzoek: een weekend met de beste spannende films uit het hoge noorden. Want voor de betere spanning moeten we in Scandinavië zijn, weten we na de populaire Millennium-trilogie van Stieg Larsson en de boeken en televisieseries rondom inspecteur Kurt Wallander.

Vrijdag 15 t/m zondag 17 oktober 2010

Lees verder »

Filmreis Vlieland - De mooiste films over families

Festivalweekend Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden

Eén eiland, drie dagen, zes films. Speciaal voor filmliefhebbers die graag kijken naar het lief en leed van anderen kozen de Leeuwarder Courant en het Dagblad van het Noorden de beste komedies en tragedies over families uit. Allemaal van uitzonderlijke klasse, allemaal prijswinnend en vrijwel allemaal nog niet eerder te zien geweest. “Je hebt ze niet voor het uitkiezen”, De mooiste films over families.

Lees verder »
http://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/idfa2009.jpg

IDFA op Vlieland 2009

IDFA

IDFA, het grootste documentaire filmfestival van de wereld, komt ook in 2009 naar Vlieland. Diverse smaakmakers van het festival en prijswinnende producties.

Lees verder »

Koude rillingen. De spannendste films uit het Hoge Noorden!

Festivalweekend Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden

Speciaal voor de liefhebbers van ijskoude spanning kozen de Leeuwarder Courant en het Dagblad van het Noorden de beste noordelijke films van de afgelopen jaren uit. Vrijdag 6 t/m zondag 8 november 2009, Vlieland. Eén eiland, drie dagen, vijf films

Lees verder »

IDFA 2008 op Vlieland

IDFA

Van 6 t/m 12 december 2008 komt het beste van idfa 2008 naar Vlieland. De meest spraakmakende en boeiende documentaires; de prijswinnaars! Regisseurs, acteurs en producenten zullen uitleg geven over hun producties. Liefhebbers krijgen op Vlieland de kans de vele indrukken tijdens een strandwandeling te verwerken.

Lees verder »

Noordelijk Film Festival 2008

Noordelijk Film Festival

Het Noordelijk Film Festival op Vlieland, 5 t/m 9 november 2008. Een bezoek aan Vlieland is altijd goed voor onuitwisbare herinneringen. En zo zal het ook gaan met de cinematografische onderdompeling tijdens het Noordelijk Filmfestival 2008, waar Vlieland onderdeel van uitmaakt.

Lees verder »

Pagina 6 van 6 - ⟨ Eerste  < 4 5 6